El fotògraf Joan Alvado mostra la seva mirada del Kurdistan en una exposició


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'exposició 'Kurdes'

Detall del cartell de l'exposició 'Kurdes'

El fotògraf alacantí Joan Alvado porta a la ciutat el seu recull fotogràfic 'Kurdes: la conquesta de l'espai públic', on mostra les cares de la societat del Kurdistan a través de les dones. L'exposició es pot veure entre aquest dissabte i el 16 de març a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater i s'emmarca en l'agenda d'actes programats amb motiu del Dia de la Dona del 8 de març.

Joan Alvado ha viatjat a Kurdistan en diverses ocasions, on ha pogut observar el caràcter de les dones d'aquest país de l'Orient Mitjà. A través de fotografies que es caracteritzen per la intensitat dels retrats i d'una visió allunyada d'estereotips i generalitzacions, el fotògraf d'Altea mostra dones polítiques, agràries i activistes.

'Kurdes: la conquesta de l'espai públic' també es podrà visitar amb l'acompanyament de l'autor aquest dissabte i el 14 de març a les onze del matí. Les inscripcions es poden fer al correu electrònic a cooperació@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.