Les Gitanes més multitudinàries omplen Sant Cugat


Temes relacionats

El Ball de Gitanetes segueix creixent i fa gran el Carnaval infantil (15/feb/15)

'20 centilitres' es proclama guanyadora del concurs de comparses de Carnaval (15/feb/15)

El Gall de Carnaval critica un Ajuntament més centrat en el procés que en el poble (13/feb/15)


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes ha materialitzat aquest dissabte un nou rècord de participació. Un total de 248 persones, en 124 parelles i 31 quadres, ha ballat a la plaça d'Octavià, consolidant aquesta activitat del Carnaval que l'organització dóna per fet que continuarà creixent.

El Ball de Gitanes és un dels plats forts del dissabte de Carnaval, una activitat que no ha parat de créixer any rere any.

Enguany, 248 persones han ballat a la plaça d'Octavià, que ha aplegat un nombrós públic. La membre de l'organització del Ball de Gitanes Esther Madrona ha assegurat a Cugat.cat que esperen que aquesta activitat continuï creixent en els propers anys, tot i haver assolit una elevada participació.

Esther Madrona

Pot créixer, no tenim ganes de parar-ho. Seria poc lògic posar un límit.


Abans del multitudinari ball, els participants han recorregut els carrers de Sant Cugat en quatre cercaviles que han culminat a la plaça de Pep Ventura, on han agafat forces amb un esmorzar. Alguns dels balladors han destacat l'emoció que suposa participar en aquesta activitat del Carnaval, tot i els nervis d'abans d'entrar a la plaça.

Participants

Sempre fa emoció ballar Gitanes. / Vestit així pocs nervis, més vergonya. / Són uns nervis que es poden controlar i ajuden a ballar. / Ho farem molt bé.


Amb aquest un nou rècord, el Ball de Gitanes és ja una de les grans cites del calendari santcugatenc, segons ha destacat l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.