Tornen els tallers artístics per Setmana Santa de Pou d'Art


  • Comparteix:

Els promotors del taller, en una entrevista a Cugat.cat

Els promotors del taller, en una entrevista a Cugat.cat

La galeria Pou d'Art ha obert les inscripcions per als tallers artístics que organitza cada Setmana Santa per a infants i joves a partir dels quatre anys. Cursos de fang i paper maixé, un altre sobre l'evolució pràctica d'artistes plàstics, robòtica i dibuix a l'aire lliure són les propostes que ofereix l'espai, amb preus que oscil·len entre els 92 i els 100.

Pou d'Art torna a apropar l'art als més menuts amb diversos tallers que desenvoluparà durant les vacances de Setmana Santa. Els cursos comencen el 30 de març i s'allargaran fins al 2 d'abril. L'horari és de deu del matí a la una del migdia. Tots tenen un preu de 92 euros, excepte el de robòtica, que té un preu de 100 euros. Cada taller està adreçat a un grup d'edat determinat.

Expressió plàstica: l'activitat està enfocada a nens amb edats compreses entre els quatre i els 10 anys, que faran treballs amb fang i paper maixé per aprendre sobre el volum i l'agilitat manual.

Robòtica: els participants aprenen a construir i programar robots fets de LEGO, utilitzant diferents sensors. Hi poden participar infants de vuit a 14 anys.

La plàstica dels artistes: l'objectiu d'aquest curs és aprendre història de l'art de la manera més pràctica, recreant els artistes i les obres més conegudes. S'hi poden apuntar nens majors de vui anys.

Dibuix a l'aire lliure : el taller artístic, encarat a adults i joves que superin els 13 anys, vol dotar eines als seus usuaris perquè facin dibuixos figuratius a llapis i color observant l'entorn.

Les inscricpcions es poden formalitzar per Internet o a la galeria, ubicada al carrer de Balmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.