El Ball de Gitanetes segueix creixent i fa gran el Carnaval infantil


Temes relacionats

'20 centilitres' es proclama guanyadora del concurs de comparses de Carnaval (15/feb/15)

Les Gitanes més multitudinàries omplen Sant Cugat (15/feb/15)

El Gall de Carnaval critica un Ajuntament més centrat en el procés que en el poble (13/feb/15)


  • Comparteix:

Els participants, al Ball de Gitanetes

Els participants, al Ball de Gitanetes

El Ball de Gitanetes es torna a superar un any més i ha arribat aquest diumenge a les 30 parelles participants. Amb aquesta proposta, el Carnaval infantil guanya pes dins la programació, que també inclou el pregó i un concurs infantil de comparses. L'esplai Sarau s'ha fet amb el premi a la millor disfressa de la rua infantil, que enguany ha sumat deu comparses.

El Carnaval infantil es fa gran amb un Ball de Gitanetes que torna a augmentar en xifra de participants. Un total de 60 petits balladors, repartits en 30 parellles, han dansat a la plaça d'Octavià mantenint viva la tradició. D'aquesta manera, el Ball de Gitanetes segueix l'estela del Ball de Gitanes. Els més menuts han reconegut que la diversió del ball és el que els mou a unir-se aquesta activitat.

Infants

M'agrada ballar i m'ho passo bé amb els meus amics. / Cansa una mica, però si ho aprens et surt bé i és fàcil. / M'agrada molt ballar i com que es van apuntar tots els meus amics vaig decidir apuntar-me. / El primer any el vaig trobar molt divertit i ara m'hi apunto cada any.


El membre de la comissió de Gitanetes i Carnaval Julià Mestieri ha destacat que la participació i l'elaboració és un factor a l'alça al Carnaval infantil, tant en la rua com en el ball.

Julià Mestieri

La rua és el segon any que la fem, l'anem consolidant i funciona. La gent s'anima i hi ha molt bona participació i elaboració de disfresses i comparses, com també al Ball de Gitanes, que creix any rere any.


L'altra proposta del Carnaval infantil, la rua, ha aplegat 10 comparses de diferents entitats, inclosos dos grups infantils de percussió. La comparsa guanyadora del premi a la millor disfressa, dotat amb 400 euros, ha estat el tren reivindicatiu de l'esplai Sarau, en contra de l'encariment del preu del transport públic.

De la seva banda, el Gall del Carnaval ha decretat en el seu pregó la disbauxa a la ciutat i ha explicat que els infants són els seus súbdits preferits per la seva sinceritat i ganes de jugar. El nombrós públic s'ha fet seves les paraules del Gall i ha marcat el ritme amb el grup d'animació La Portàtil FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.