Amarcord estrena espectacle al Casal de Mira-Sol davant un públic còmplice


  • Comparteix:

Amarcord en un moment de l'espectacle

Amarcord en un moment de l'espectacle

Amarcord ha ofert aquest diumenge al Casal de Mira-sol la primera actuació del seu nou espectacle, després de l'exitós pas pel programa televisiu 'Oh Happy Day'. Partint de les pròpies vivències, els membres de la formació han ofert un espectacle dinàmic i vital que ha sonat al ritme d'alguns dels temes més coneguts del seu pas pel programa, com 'Geronimo' i 'Treasure', amb temes nous. El públic, que havia exhaurit les entrades, ha cantat i ballat durant la prop d'hora i mitja que ha durat el concert.



Després d'estar uns mesos entrant cada dissabte al vespre a la llar de molts catalans gràcies al programa televisiu 'Oh Happy Day', Amarcord ha trencat aquest diumenge la quarta paret per mostrar-se tal com són davant del públic santcugatenc.

El grup vocal, nascut fa dos anys a l'escola Memory de Barcelona, ha estrenat al Casal de Mira-sol el seu primer espectacle: un concert de prop d'hora i mitja de durada construït com un viatge a través de la seva història. Partint dels testimonis personals de cadascun dels cantaires, el nou muntatge d'Amarcord permet conèixer una mica més de la intimitat del grup vocal, com explica una dels membres, Júlia Díaz.

Júlia Diaz

Aquest espectacle ha nascut de nosaltres, de les nostres experiències, del que sentim. L'espectacle permet que la gent ens conegui i conegui què ens uneix.


Les notes ja familiars del cant de gospel 'Oh happy day' han donat el tret de sortida a una vetllada que ha combinat alguns dels temes més emblemàtics del seu pas pel programa de TV3, com 'Geronimo', 'País Petit', 'Músic de carrer' i 'Toxic', amb noves versions i arranjaments. Un espectacle ple de sorpreses que ha fet les delícies d'un públic santcugatenc que, equipat fins i tot amb pancartes, havia exhaurit les entrades.

Aquesta bona sintonia amb la ciutat ja es va veure palesa en l'actuació que el grup va oferir el desembre passat a Sant Cugat i ha estat, com explica el santcugatenc Francesc Abril, un dels al·licients per escollir-la com a primera parada de l'espectacle.

Francesc Abril

Vam venir a Sant Cugat al desembre i vam veure que teníem molta acollida. Per això ens fa especial il·lusió venir aquí a Mira-sol.


La propera parada d'Amarcord després de l'actuació d'aquest diumenge al Casal de Mira-sol serà la setmana vinent al Coliseum de Barcelona. Com explica el director del cor, Marc Sambola, la intenció és començar després una gira per tot el territori català aprofitant la notorietat aconseguida amb el programa de televisió.

Marc Sambola

El que ens venia de gust era aprofitar la 'tirada' d'haver sortit en un programa de televisió per fer el màxim nombre de 'bolos' possibles.


Amb unes coreografies mil·limetrades, uns arranjaments dinàmics i fent gala de les dots interpretatives dels seus components, Amarcord ha demostrat, en la primera parada d'aquest nou viatge, que no són un cor convencional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.