Els 'Pensaments Secrets' surten a la llum al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El públic ha aplaudit la interpretació de l'actriu Mercè Pons i l'actor Âlex Casanovas

El públic ha aplaudit la interpretació de l'actriu Mercè Pons i l'actor Âlex Casanovas

L'obra 'Pensaments Secrets', sota la direcció de Lluís Soler, ha aterrat aquest divendres al Teatre-Auditori per fer reflexionar els espectadors sobre la condició humana. L'atracció entre un home científic i una dona escriptora ha servit d'excusa perquè els personatges que interpreten l'actor Àlex Casanovas i l'actriu Mercè Pons encarin dues visions ben diferents de la mateixa naturalesa humana.



L'actor Lluís Soler va estudiar biologia i des de sempre s'ha sentit atret per l'estudi del cervell humà. Segurament per això no és casual que s'hagi volgut estrenar com a director amb una peça de temàtica científica com és 'Pensaments Secrets', una obra basada en la novel·la que David Lodge va escriure el 2001. Soler n'ha fet una versió teatral amb una escenografia minimalista i amb dos actors, Àlex Casanovas i Mercè Pons, que es posen a la pell d'un reconegut científic i una novel·lista d'èxit.

L'actor Àlex Casanovas, que interpreta el paper de Raplh Messenger, ha explicat a Cugat.cat que els dos personatges se senten atrets, precisament, perquè representen dos pols oposats.

Àlex Casanovas

Perquè una relació s'enriqueixi arriba un moment en què un necessita que l'altre el provoqui, en el bon sentit de la paraula. I això és el que els passa als personatges.


Durant l'obra els personatges s'encaren a la condició humana i ho fan des del punt de vista de la ciència i les humanitats per parlar per exemple de la infidelitat, la mentida, la por i la mort. L'actriu Mercè Pons, que es posa en el paper de la Helen, ha deixat clar que l'espectador se sent més que identificat amb tot el que succeeix.

Mercè Pons

És una obra que ens explica moltes coses de nosaltres, de la nostra consciència i dels mecanismes que fem servir per arribar allà on volem.


El muntatge es va estrenar el 17 de setembre a la Sala Muntaner i ara seguirà tota una gira per diferents escenaris catalans que acabarà, ara per ara, al maig a Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.