Sol Picó celebra amb 'One-Hit Wonders' 20 anys de valentia al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Sol Picó en un instant de la funció al Teatre-Auditori

Sol Picó en un instant de la funció al Teatre-Auditori

La ballarina Sol Picó ha celebrat aquest dissabte els seus 20 anys de trajectòria al Teatre-Auditori. Picó ha demostrat amb 'One-Hit Wonders' per què segueix sent tot un referent dins de la dansa del nostre país i s'ha atrevit a jugar amb la ironia i l'humor per parlar del fracàs, la impotència, el desamor i el que representa el pas del temps.



Sol Picó és una ballarina valenta que entén la dansa des de la força, la precisió, la tècnica i el dinamisme. 20 anys donen per a èxits i fracassos, però mantenir-se durant tots aquests anys en una disciplina tan exigent com és la dansa mereix una gran celebració. La fórmula que ha trobat la ballarina d'Alcoi és un espectacle que porta per nom 'One-Hit Wonders', que recull fragments de muntatges passats com 'El llac de les mosques', 'Memòries d'una puça' i 'Bésame el cactus'. Sol Picó ha explicat a Cugat.cat com ha fet la selecció de les peces.

Sol Picó

Totes les peçes són l'excusa per parlar dels èxits i dels fracassos i per explicar què significa haver viscut aquests anys dalt dels escenaris.


Picó ha fet servir la ironia i un gran sentit de l'humor per reflexionar sobre la por, el fracàs més absolut, la impotència, el desamor i els desitjos no complerts per treure una conclusió, que al final sempre cal seguir endavant. Sol Picó té encara moltes ganes de ballar i crear, però conviu, dia a dia, amb la por de fer-se gran.

Sol Picó

Els anys dins del món de la dansa són un handicap. Cada vegada cal anar més amb compte i hi ha coses que ja no pots fer. Però si treballes bé, pots seguir endavant.


Picó seguirà ara celebrant els 20 anys amb aquest espectacle i paral·lelament ja en prepara un de nou, 'We, women' que s'estrenarà el 6 de juliol al Festival Grec i que oferirà una gran reflexió de l'evolució i la involució que ha patit la dona al llarg de la història. Sol Picó estarà acompanyada d'una ballarina hindú, una africana i una japonesa per fer tot un recorregut pels diferents continents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.