'Potaje' amb gust de 'tranquil·litat' al CPA per celebrar el Dia d'Andalusia


Temes relacionats

Balls populars i el vi d'honor donen el tret de sortida als actes del Dia d'Andalusia (28/feb/15)

L'Ajuntament assumeix el deute del CPA a canvi de l'ús públic del teatre (25/feb/15)


  • Comparteix:

El 'potaje' s'ha pogut degustar al CPA / Foto: Localpres

El 'potaje' s'ha pogut degustar al CPA / Foto: Localpres

El 'potaje' del Centro Popular Andaluz (CPA) ha recordat la cultura andalusa i ha servit per tancar aquest dissabte la celebració del Dia d'Andalusia. Enguany, el tradicional plat de llegums ha tingut un regust especial, ja que l'entitat ha signat fa pocs dies un conveni amb l'Ajuntament perquè aquest absorbeixi el deute que el CPA tenia contret amb Promusa.

El plat estrella d'Andalusia, el tradicional 'potaje', ha posat punt final a la festa del Dia d'Andalusia a Sant Cugat, que ha començat aquest divendres amb els balls populars i el tast del vi d'honor. Un centenar de santcugatencs ha tastat el plat, elaborat durant tot el matí per alguns membres de l'entitat.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha explicat que enguany el 'potaje' té un regust 'de tranquil·litat', ja que l'entitat ha signat el conveni amb l'Ajuntament perquè aquest assumeixi el deute del CPA a canvi d'obrir l'ús de la sala de teatre a la ciutat fins al 2026. Rodríguez també ha explicat que, en ser el primer 'potaje' de l'any, la participació és massiva.

Antonio Rodríguez

Fa quatre dies vam decidir que no es podia apuntar més gent. Tothom vol venir, és el primer 'potaje' de l'any.


Un any més, la cita ha aplegat també una representació política de la ciutat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància de rememorar la cultura i els orígens de molts santcugatencs. La festa recorda l'estatut d'autonomia d'Andalusia, aprovat el 1980.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.