Carme Colomina imparteix avui a Sant Cugat la conferència 'El periodisme fràgil'


  • Comparteix:

La periodista Carme Colomina és redactora del diari Ara i membre del consell d'administració de Cugat.cat

La periodista Carme Colomina és redactora del diari Ara i membre del consell d'administració de Cugat.cat

La periodista santcugatenca Carme Colomina és la protagonista de la primera activitat del nou cicle dels Amics de la Unesco Valldoreix - Sant Cugat, centrat en el periodisme i les noves tecnologies de la informació. Colomina, que també és membre del consell d'administració de Cugat.cat, oferirà la conferència 'El periodisme fràgil', a partir de les set del vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Els Amics de la Unesco proposen un març sobre periodisme i noves tecnologies de la informació. Les activitats comencen aquest dimecres amb la conferència de la periodista santcugatenca Carme Colomina, i anirà seguida, més endavant, pels també santcugatencs Víctor Alexandre i Jordi Puigneró.

Les properes conferències del cicle
El dimecres 11 de març, a la mateixa hora i lloc, l'escriptor Víctor Alexandre parlarà sobre el periodisme i el cinema. El dijous 19 de març, li agafarà el relleu el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el santcugatenc Jordi Puigneró, que parlarà de les TIC com a infraestructures d'Estat del segle XXI, a dos quarts de vuit del vespre, al Sant Cugat Trade Center. El dimecres 25 de març, un altre cop a l'Arxiu Nacional, el cicle tornarà amb la projecció del documental 'The Good Son', de Shirly Berkovitz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.