Els cinemes de Sant Cugat estrenen avui quatre pel·lícules


  • Comparteix:

Un fotograma del film 'Perdiendo el norte'

Un fotograma del film 'Perdiendo el norte'

Les cartelleres de Sant Cugat porten quatre estrenes aquest divendres. Yelmo Sant Cugat acollirà l'estrena de 'En tercera persona', 'Mapa de las estrellas' i el film d'animació doblat al català 'Els cavallers del zodíac'. El quart film, 'Perdiendo el norte', es podrà veure als cinemes del centre comercial i també a Cinesa Sant Cugat.

'Els cavallers del Zodíac'
La pel·lícula d'animació del director Jeff Nichols, en versió doblada al català, relata l'aventura de Saori Kido, una noia sobrepassada per uns misteriosos poders que no acaba d'entendre. Amb el pas del temps, la jove acabarà comprenent que és la reencarnació d'Atenea i que té per objectiu defensar la pau mundial. Saori acaba acceptant la seva missió que l'ha de dur fins a un santuari. En el seu camí, els cavallers del bronze l'acompanyaran i la defensaran.



'Perdiendo el norte'
Aquesta comèdia dirigida per Nacho G. Velilla relata la història de dos joves amb formació universitària que decideixen anar a provar sort a Alemanya per la falta d'oportunitats professionals. Ràpidament, descobriran que el somni alemany es pot transformar en un malson.

Blanca Suárez, Julián López i Yon González són els protagonistes del film.



'En tercera persona'
El director de 'Crash', Paul Haggis, explica tres històries d'amor amb camins diferents, però que es van unint a través de l'espai. Roma, París i Nova York són l'escenari de com la vida de tres parelles estan a punt de creuar-se en una història sobre l'amor i els sentiments.

El repartiment el compon Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Moran Atias, Maria Bello, Kim Basinger, Riccardo Scamarcio, Caroline Goodall, David Harewood i Loan Chabanol.



'Mapa de las estrellas'
'Mapa de las estrellas' és un drama dirigit per David Cronenberg que explica la història d'un grup de representants, actors i aspirants a estrelles obsessionats amb l'èxit. Els protagonistes passen per una autèntica sàtira social sobre el sexe, el poder, els fantasmes del passat i l'obsessió per la fama.

Els protagonistes són Julianne Moore, Mia Wasikowska i Robert Pattinson.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.