'L'alè de la vida' aterra avui al Teatre de Mira-sol


Temes relacionats

Mercè Arànega visita el 'Molta Comèdia' per parlar sobre 'L'alè de la vida' ( 6/mar/15)


  • Comparteix:

Mercè Arànega i Anna Güell / Foto: Sala Muntaner

Mercè Arànega i Anna Güell / Foto: Sala Muntaner

L'obra de teatre 'L'alè de la vida' de David Hare arriba aquest diumenge, a les set del vespre, al Teatre de Mira-sol. La representació narra en un to còmic la història d'una dona que s'enfronta a l'esposa del seu amant. L'entrada de l'espectacle, protagonitzat per Mercè Arànega i Anna Güell, és de 10 euros.

'L'alè de la vida', escrita el 2002, és una obra d'èxit representada a diversos països i que ha estat protagonitzada per actrius com les oscaritzades Judi Dench i Maggie Smith. L'espectacle mostra, en el transcurs d'un dia i una nit, les vivències de dues dones que parlen de la relació amb l'home amb el qual tant l'una com l'altra han compartit 25 anys. L'actriu florestana Mercè Arànega ha explicat aquest dijous al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat que l'espectacle contraposa dues maneres de veure la vida.

Mercè Arànega

David Hare parla no tant de l'home sinó de com elles entenen la vida. Són dues maneres molt diferents de veure-les. És una excusa per enfrontar dos móns femenins.


La representació de 'L'alè de la vida' s'emmarca en els actes per commemorar el Dia de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.