El Rotary encomana solidaritat amb un concert ple de gospel i jazz


  • Comparteix:

El gospel d'Erwynn Seerutton's Ensemble i el jazz de La Vella Dixieland han encomanat aquest diumenge solidaritat en el concert benèfic del Rotary Club de Sant Cugat. L'entitat ha recaptat més de 8.000 euros per a la secció local d'Oncolliga, que destinarà aquests diners a millorar l'oferta de serveis i a comprar material.

Els temes enèrgics d'Erwynn Seerutton's Ensemble han donat el tret de sortida al concert benèfic del Rotary Club, que enguany celebra el seu 25è aniversari. Cançons conegudes com 'What a wonderful world' i 'Revelation' han fet picar de mans el públic, que ha omplert la platea del Teatre-Auditori. La formació ha donat pas a La Vellla Dixieland i el seu jazz en un concert carregat de ritme i bones vibracions. De fet, el president del Rotary Club Sant Cugat, Jesús Ruiz, ha destacat que, en aquesta edició, han volgut fer 'alguna cosa diferent' i que, per això, han escollit aquest grup.

Jesús Ruiz

Pel 25è aniversari havíem de fer alguna cosa diferent. Vam buscar alguna cosa especial, com La Vella Dixieland.


Enguany, els diners recaptats aniran a parar a la secció local d'Oncolliga, que els repartirà entre els serveis d'assistència domiciliària, préstec de material i xerrades i tallers. La presidenta d'Oncolliga a Sant Cugat, Olga Novau, ha subratllat que, per a ells, ser l'entitat beneficiària és 'una oportunitat i un luxe'.

Olga Novau

És un gran premi i un gran luxe. Podrem fer moltes més activitats gràcies a aquest concert i al Rotary. Tindrem l'opció d'aconseguir-ho.


Durant tot l'any, el Rotary Club organitza conferències i activitats per celebrar els 25 anys de l'entitat, que bufarà les espelmes el 25 d'abril en la Nit Rotària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.