El Museu del Monestir acull un taller sobre els infants de l'Edat Mitjana


  • Comparteix:

L'Edat Mitjana és la protagonista aquest dissabte al Museu del Monestir

L'Edat Mitjana és la protagonista aquest dissabte al Museu del Monestir

El Museu del Monestir acull aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia, i per un preu de dos euros, un taller dirigit a nens majors de 10 anys per conèixer com era la vida a l'Edat Mitjana. A partir de la coneixença de la vida monàstica a l'Edat Mitjana, els assistents reflexionaran sobre la vida de llavors i l'actual, tot comparant valors com la llibertat, la igualtat, el respecte pels drets humans i la cura del medi ambient. L'activitat anirà a carrec del representant d'IMAGO Catalunya a Sant Cugat i educador del Museu de Sant Cugat, Pau Martínez.

El taller està contextualitzat a les 11es Jornades de Sensibilització: Construïm Biocivilització, que organitza l’Associació IMAGO Catalunya, i que persegueixen dur a terme un treball de sensibilització sobre la convivència sostenible i la cura del medi ambient.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.