L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat porta al Teatre-Auditori 'Els planetes' de Holst


  • Comparteix:

L'OSSC presenta 'Els planetes' de Holst / Foto: Localpres

L'OSSC presenta 'Els planetes' de Holst / Foto: Localpres

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) porta aquest dijous al Teatre-Auditori 'Els planetes'. L'OSSC, sota la direcció de Josep Ferré, i el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, dirigit per Oscar Boada, presenten una de les obres més populars del segle XX i la més coneguda de Gustav Holst en què es descriuen els planetes del sistema solar amb la orquestració. El concert comença a les nou de la nit i té una durada d'una hora i tres quarts amb intermedi. El preu de les entrades és de 28 euros i es poden comprar al web del Teatre-Auditori.

L'obra és una suite orquestral formada per set moviments, cadascun dels quals porta el nom d'un planeta i un subtítol que explica la seva funció característica. Es tracta d'un espectacle per a una gran orquestra simfònica i un cor de veus blanques, que donaran a les peces un aire misteriós i inquietant.

A més, aquesta obra en què els protagonistes són els planetes del sistema solar és una commemoració al 50è aniversari que es compleix aquest 2019 de l'arribada de l'home a la lluna el 1969.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.