Mengual rep avui el Premi Enderrock en una gala retransmesa a Cugat.cat


  • Comparteix:

David Mengual Free Spirits Big Band

David Mengual Free Spirits Big Band

La David Mengual Free Spirit Big Band rep aquest dijous el Premi Jaç de la crítica dels Premis Enderrock d'enguany pel millor disc de jazz del 2014. El guardó es lliurarà en una gala que Cugat.cat retransmet per ràdio (91.5FM i a l'apartat ràdio en directe) i vídeo streaming a partir de les nou del vespre.

El grup de fusió Txarango ha estat el gran triomfador d’aquesta edició dels Enderrock i s'ha imposat a la resta de nominats amb cinc guardons: millor disc de pop-rock en català per ‘Som riu’, millor artista, millor directe i millor lletra per la cançó ‘Compta amb mi’. La banda ripollesa ha seduït també els crítics, que li han atorgat la distinció al millor artista de l’any.

Girona acollirà l'acte per tercer any consecutiu i també repeteixen els presentadors, Carles Xuriguera i Fel Faixedas. La cerimònia d'entrega tindrà les actuacions de Els Catarres i Joan Dausà.

La mona de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.