El 'Romance de Curro 'el Palmo'' de Serrat pren vida al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cançó 'Romance de Curro 'El Palmo'' de Joan Manuel Serrat ha près vida en forma de musical aquest divendres al Teatre-Auditori en un espectacle dirigit per Jaume Villanueva i amb la participació del 'bailaor' Antonio Canales i el 'cantaor' José Enrique Morente, fill d'Enrique Morente. La funció, també inspirada en el llibre 'Els altres catalans' de Paco Candel, ha omplert un equipament municipal que s'ha emocionat amb aquesta història d'amor tràgica.

L'escenari del Teatre-Auditori ha donat vida als barris de barraques de Montjuïc de la postguerra, on es presenta Curro (Nacho Blanco), un 'palmero' coix i de poca estatura que treballa al 'tablao' de Lacio (Antonio Canales). El protagonista somia amb l'amor de Merceditas (Eli Ayala), que el menysprea i que està capficada en trobar algun client madur i acomodat del 'tablao' que la retiri.

Antonio Canales ha parlat a Cugat.cat del seu paper, Lacio, un personatge 'entranyable, però bastant 'cabroncete''.

Antonio Canales

És un personatge entranyable, però bastant 'cabroncete'. És un gitano que no vol aparentar que ho és.


L'espectacle es va estrenar al Grec de l'any passat. El Teatre-Auditori ha estat la segona parada d'aquest muntatge musical flamenc que ha transportat el públic a la Barcelona dels anys 60.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.