Un Diumenge de Rams multitudinari recorda les víctimes dels Alps


Temes relacionats

Pugen a set les víctimes de Sant Cugat a la catàstrofe aèria dels Alps (26/mar/15)


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'han aplegat aquest diumenge a la plaça d'Octavià per beneir les palmes i palmons. La tradicional cerimònia de Diumenge de Rams ha recordat les víctimes de la tragèdia aèria dels Alps i ha servit per expressar un desig col·lectiu de pau i bondat.

Un any més, la plaça d'Octavià s'ha omplert de gom a gom per celebrar la benedicció de palmes i palmons. Santcugatencs de totes les edats han viscut amb il·lusió la cerimònia i han explicat que la cita els permet donar testimoni de la seva fe.

Assistents

És un dia molt important i aquest any la petita també la portarà. / És el primer any que volem ser aquí amb els nens per celebrar Diumenge de Rams. / Donem testimoni de la nostra fe.


La cerimònia, encapçalada per mossèn Carles Cahuana, ha expressat el desig col·lectiu d'aconseguir una societat més bona i pacífica. També s'ha recordat les víctimes de l'avió estavellat als Alps, set de les quals estaven vinculades a Sant Cugat.

Carles Cahuana

Ha estat una setmana tràgica, molt dura, especialment per a la nostra ciutat. I si podem arribar a captar el mal i el desastre que podem causar també, alhora, nosaltres avui, amb aquestes palmes i aquests palmons, volem ser un signe d'aquesta bondat que ens dóna Déu.


Després de la benedicció, la cerimònia s'ha traslladat a l'església de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, on ha tingut lloc una missa. Tot plegat ha servit per donar el tret de sortida a les celebracions de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.