Intens abril per al Grup Mediterrània, que celebra el 20è aniversari


  • Comparteix:

Imatge del Grup Mediterrània

Imatge del Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània encara un abril ple d'activitats, especialment les del seu vintè aniversari. L'entitat celebrarà l'efemèride l'11 d'abril amb una jornada a la plaça d'Octavià. El Grup Mediterrània també participarà als actes de Dia Internacional de la Dansa.

El Grup Mediterrània obre la seva agenda d'activitats el diumenge 5 d'abril amb una actuació del cos de dansa en l'Espai A del Centre Moral d'Arenys de Munt. La mostra és a les set de la tarda.

La festa del seu vintè aniversari arribarà dissabte 11 d'abril amb una celebració plena d'activitats que centralitzarà la plaça d'Octavià.

El cap de setmana següent, el grup participarà a la trobada d'Esbarts Infantils i Juvenils, a la plaça de l'Om, juntament amb l'Esbart Sant Marçal de Cerdanyola, l'Esbart Egarenc de Terrassa i l'Esbart Dansaire de Mollet del Vallès.

Del 20 al 29 d'abril, el Grup Mediterrània organitza a La Unió classes obertes per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. En aquest mateix marc, l'escola de dansa actuarà dijous 23 d'abril a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.