El teatre de Sant Cugat es reivindica amb un format concentrat d'activitats


  • Comparteix:

Set companyies de la ciutat han mostrat aquest dissabte la vitalitat del teatre local amb una mostra d'11 actuacions al Celler Modernista. Aquest tast de talent local ha servit per celebrar a Sant Cugat el Dia Mundial del Teatre, que segons l'organització ha estat un 'èxit' gràcies a aglutinar en un mateix programa iniciatives i espais.

La mostra d'aquest dissabte ha estat el plat fort de les activitats amb motiu del Dia Mundial del Teatre. Enguany, el programa ha estat organitzat per les entitats de la Taula d'Arts Escèniques, que han aglutinat bona part de les activitats al Celler Modernista.

Els organitzadors han assegurat que aquesta concentració en un espai ha estat una de les claus de l'èxit dels actes de la celebració, ja que s'aconsegueix unir esforços i públic.

Organitzadors

La fórmula que hem agafat ha fet que cada companyia porti el seu públic. / És d'una oportunitat molt bona, les entitats estem fent moltes coses, però per separat / A llarg termini se'ns pot quedar petit perquè Sant Cugat està creixent. Pensem que en els propers anys repetirem format.


També hi ha hagut espai per a la reivindicació artística. Un membre de Mira-sol Teatre ha llegit un manifest del director polonès Krzysztof Warlikowski en què es destaca la importància del teatre en la vida.

Per la seva banda, el públic ha elogiat que una ciutat com Sant Cugat, on hi ha molt teatre amateur, tingui aquest tipus d'iniciatives.

Públic

La iniciativa amateur en una ciutat on hi ha tant teatre amateur és molt bo per al poble. / Trobo que és una bona iniciativa veient la quantitat de públic assistent i és més fàcil assistir a un sol espai.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assistit a la representació i ha subratllat que quan es van crear les taules de participació ciutadana, la d'Arts Escèniques es veia com una de les que tenia més potencial i que, amb el resultat del Dia Mundial del Teatre d'enguany, ha quedat demostrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.