El Primer Concurs de Narrativa de La Floresta comença amb bon peu


  • Comparteix:

Els organitzadors del concurs lliuren el premi a una de les guanyadores

Els organitzadors del concurs lliuren el premi a una de les guanyadores

Blanca de la Torre i Marina de No han guanyat el primer concurs de Narrativa organitzat per la Comissió de Festes de La Floresta, en les categories de majors i menors de 15 anys, respectivament. Quinze relats de florestans han participat en aquest primer certamen literari, que l'organització ha valorat positivament.

El segon premi ha estat doble. Se l'han endut Oriol Ribera, pel conte 'El Llevant', i Mercè Fargas, per 'Un instante'. Tots els premiats han rebut un lot de llibres. El Jurat, format pels veïns de La Floresta Rosa Maria Safont, Pep Mas, Jordi Segarra i Maite Cercós, ha seguit, com a criteris en l'elecció dels guardonats, la coherència en l'estil narratiu i l'originalitat. Ho explica Jordi Segarra.

Jordi Segarra

Hem valorat la choerència de les obres, el seu estil narratiu i l'originalitat.


Les obres premiades, que es publicaran a la web 'la floresta.org/cfestes', tenen en comú el relat de situacions quotidianes. Jordi Segarra.

Jordi Segarra

Més que relats fantàstics, hem trobat moltes històries realistes, relats de la vida quotidiana.



L'organització ha valorat positivament aquesta primera experiència, i espera donar-hi continuïtat en propers anys. Un total de 15 obres s'han presentat en aquesta primera edició de les Jornades de Narrativa, de les quals només una correspon a la categoria de menors de 15 anys. La Comissió de Festes, organitzadora de les Jornades, i els membres del Jurat, han coincidit a valorar la participació, que consideren elevada, tenint en compte que es tracta de la primera proposta literària que es fa a La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.