Els avis de Mira-Sol celebren el Sant Jordi al Castell de Montjuïc


  • Comparteix:

Els avis del districte no es van perdre la Festa de Sant Jordi del Casal

Els avis del districte no es van perdre la Festa de Sant Jordi del Casal

Una visita al Castell de Montjuïc i a la Sagrada Família i un espectacle de varietats han estat els ingredients de la Festa de Sant Jordi del Casal de Cultura de Mira-Sol, organitzada pel Col.lectiu de Gent Gran del districte. Els avis han aprofitat la visita de l'alcalde per demanar que s'acabin d'adequar les instal.lacions del Casal.

Com cada any, el Casal de Cultura de Mira-Sol celebra la diada del Patró de Catalunya amb un interessant programa d'activitats confeccionat pel Col.lectiu de Gent Gran. Enguany, els avis del districte han celebrat el Sant Jordi a Barcelona amb una visita guiada al Castell de Montjuïc i a la Sagrada Família.

Després de comprovar l'evolució de les obres del monument de Gaudí, els avis han fet un dinar de germanor al restaurant modernista de l'Hotel Espanya. A la tarda, la festa ha continuat al Casal de Cultura de Mira-Sol que ha acollit el tradicional espectacle de varietats a càrrec del quadre escènic del Col.lectiu de Gent Gran. Una jornada que els més grans han disfrutat d'una forma lúdica:

Avis

Jo no em perdo mai aquesta festa, a més vinc al Casal tots els dies


El president del Casal, Eustaquio Martínez, s'ha mostrat molt satisfet de l'èxit de participació que sempre rep la Festa de Sant Jordi:

Eustaquio Martínez

Aquestes iniciatives sempre compten amb l'interès dels mirasolencs.


La Festa de Sant Jordi de Mira-Sol ha comptat amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder i el regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, que ha repartit roses i llibres entre els assistents. El president del Casal va aprofitar l'avinentesa per exposar a l'alcalde quines són les mancances que té el Casal i les solucions que hi plantegen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.