'Rebelde sin causa' i 'La naranja mecánica', al Cicle de Cinema Clàssic


  • Comparteix:

Un dels moments del film 'La naranja mecániaca' d'Stanley Kubrick

Un dels moments del film 'La naranja mecániaca' d'Stanley Kubrick

'Rebel without a cause' de Nicholas Ray i 'Clockwork Orange' d'Stanley Kubrick són les propostes del Cicle de Cinema Clàssic per al trimestre vinent, que arrencarà el 25 de maig i s'allargarà fins el 29 de juny. Les pel·lícules, en versió original i subtitulades, es podran veure l'últim dilluns del mes a les vuit del vespre a Cinesa amb entrada general de quatre euros.

'Rebel without a cause' ('Rebelde sin causa')
La 3a edició del cicle comença el 25 de maig amb 'Rebel without a cause', el film del 1955 dirigit per Nicholas Ray i protagonitzat per James Dean, Natalie Wood i Sal Mineo. El drama narra la història de tres joves que coincideixen a una comissaria, tots tres per diferents motius, però els tres tenen en comú que mantenen una relació conflictiva amb els seus pares.



'Clockwork Orange' ('La naranja mecánica')
El film posa el punt final al cicle el 29 de juny amb 'Clockwork Orange', la proposta del 1971 d'Stanley Kubrick que és l'adaptació al cinema de la novel·la d'Anthony Burgess. Narra les dues passions d'un jove molt agressiu: la violència i la música de Beethoven. La pel·lícula està protagonitzada per Malcolm McDowell, Patrick Magee i Michael Bates.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.