L'art i la música diuen adéu a l'expo de Pere Formiguera


  • Comparteix:

Moment del recital a la galeria Canals

Moment del recital a la galeria Canals

La Canals Galeria d'Art ha tornat a reunir art visual i música. Un concert de guitarra flamenca organitzat per l'Escola de Música Montserrat Calduch ha dut a la galeria quatre guitarristes, el decurs de la clausura de l'exposició, en el marc de la Primavera Fotogràfica, del fotògraf santcugatenc Pere Formiguera.

El prestigiós guitarrista barceloní David Leiva, professor de guitarra flamenca a l'escola de música del Liceu, va oferir un petit concert acompanyat de tres alumnes seus. La iniciativa de dur música a la galeria d'art, sorgida de l'Escola de Música Montserrat Calduch, va tenir una primera experiència per Nadal, i des d'aleshores s'ha dut a terme un cop al mes. Monsterrat Calduch.

Montserrat Calduch

Cada vegada ve més gent, creiem que la proposta està quallant.


En el decurs de l'acte, el galerista Josep Canals ha lamentat l'anul.lació dels actes del carrer de la Creu en motiu de la Diada de Sant Jordi, motivada, segons ha afirmat, per la negativa de l'Ajuntament de subvencionar un acte que també comptava amb música. Josep Canals.

Josep Canals

Aquest any s'ha fet un Sant Jordi oficial, només s'ha fet el que l'Ajuntament ha volgut. La diada és molt important pel carrer de la Creu, i l'hem hagut d'anul.lar.


Un dels actes que els comerciants del carrer de la Creu s'han vist obligats a anul.lar per Sant Jordi era una audició del músic santcugatenc Jaume Torrent, en un espectacle que comptava, també, amb lectures a càrrec de l'actriu Anna Briansó. Josep Canals i Monsterrat Calduch coincideixen a afirmar que esperen que per Festa Major sigui possible celebrar aquest espectacle, que ambdós consideren d'alta qualitat, i apte per a petits i grans,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.