El Hear Us Children's Choir de Malawi arriba a Sant Cugat aquest abril


  • Comparteix:

Grup d'una de les últimes estades organitzades per Petits Músics del Món

Grup d'una de les últimes estades organitzades per Petits Músics del Món

El Hear Us Children's Choir de Malawi visita Sant Cugat entre el 14 d'abril i el 6 de maig en una estada organitzada, un any més, per Petits Músics del Món. L'expedició està formada per 10 joves i dos adults, que formen part del Centre Crossroads Malawi, amb el qual col·labora l'entitat santcugatenca.

Els joves visitants estaran acollits per famílies voluntàries de la ciutat i participaran en una vintena tallers de música africana en escoles i instituts. La responsable de comunicació de Petits Músics del Món, Jésica Rodríguez, ha assegura que els visitants de Malawi queden molt contents de la seva estada.

Jésica Rodríguez

Participaran en tallers de música africana, visitaran escoles i instituts, oferiran concerts a l'aire lliure i moltes activitats. Per a ells és un regal.


El Hear Us Children's Choir participarà en el concert benèfic 'Divina Mysteria', que omplirà de música l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el 19 d'abril a les sis de la tarda.

Una altra de les activitats destacades on participarà el cor africà és el Mercat Solitari, que se celebrarà el diumenge 26 d'abril a les sis de la tarda al Celler Cooperatiu, on aportaran música i dansa tradicionals del seu país.

A més, l'agrupació oferirà tallers de dansa gratuïts a l'Escola de Ball de Saló Sant Cugat, en sessions de set a vuit del vespre el 29 d'abril i 6 de maig.

Els diners recaptats en aquestes activitats es destinaran als projectes d'educació de Petits Músics del Món duu a terme a Malawi.

La iniciativa està inclosa en el Pla de Dinamització Educativa de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.