Les caramelles donen la benvinguda a la primavera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat la benvinguda a la primavera aquest diumenge amb la tradicional cantada de caramelles, protagonitzada per la Societat Coral La Lira i la Societat Coral La Unió Santcugatenca. Cançons plenes de joia i alegria han posat la banda sonora als indrets més emblemàtics del municipi com la plaça d'Octavià i la de Barcelona.

Havaneres, sardanes i cançons populars han omplert el centre de la ciutat i han atret desenes de santcugatencs, alguns dels quals han seguit les corals i s'han sumat als cants. Temes com 'Som Pasqua florida' i 'Goig de Pasqua' han servit per celebrar l'arribada del bon temps i la primavera a Sant Cugat, tal com ha explicat el director de la coral La Lira, Eloi Jover.

Eloi Jover

És un moment d'expansió de la natura, que reneix després de l'hivern. El nostre esperit és cantar a la vida i a la joia.


L'esperit de vida i de joia s'ha sentit pels llocs més característics de la ciutat, com la Llar d'avis Santa Rosa, la llotgeta del Monestir i la plaça dels Quatre Cantons. La coordinadora de la coral La Unió, Montserrat Tizón, ha subratllat que cal preservar les caramelles amb cantades com la d'aquest diumenge.

Montserrat Tizón car

L'important és poder-les conservar perquè són uns cants populars, tradicionals. S'ha de fer, no es pot perdre.


Les corals han tornat a recórrer els carrers del municipi aquest dilluns amb una segona cantada de caramelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.