La màgia de 'Wimoweh' obre amb èxit les matinals infantils de l'Auditori


  • Comparteix:

'Wimoweh' puja 16 veus a l'escenari

'Wimoweh' puja 16 veus a l'escenari

'Wimoweh. La màgia de la veu amb sentits' ha omplert de gom a gom el Teatre Auditori, en un espectacle que dóna el tret de sortida a les matinals de diumenge del Teatre-Auditori, destinades a un públic infantil. Un total de 16 veus, entre sopranos, contralts, tenors i baixos, han mostrat als nens diferents sons i maneres de cantar d'arreu del món.

A ritme de rap, òpera, música africana o cant gregorià, l'espectacle proposa un repàs pels diferents estils musicals de diferents èpoques i geografies. Wimoweh ha inagurat la programació familiar del Teatre-Auditori, una cita cada vegada més coneguda, i que ja s'ha convertit en ineludible per molts santcugatencs.

Santcugatencs

Venim sempre que podem, la programació familiar i infantil al Teatre Auditori està molt bé. Volem que els nens aprenguin que també hi ha espectacles fora de la televisió.


Qui més qui menys ha pogut mostrar les seves dots com a cantant en aquest espectacle, produït per l'Auditori de Barcelona. I és que la participació del públic infantil és un dels majors alicients d'aquesta obra dirigida per Francesc d'Assís i Jordi Vallespí. Centenars de nens i les seves famílies han pogut cantar a l'Auditori, convidats pels músics i cantants d'aquesta producció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.