El concurs sardanista aplega 21 colles per primera vegada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del 38è Aplec Sardanista de Sant Cugat

Imatge del 38è Aplec Sardanista de Sant Cugat

Sant Cugat acull per primera vegada un concurs sardanista de la demarcació de Barcelona, que aplega tots el municipis barcelonins menys la capital. La iniciativa és aquest diumenge a la plaça d'Octavià a partir de les dotze del migdia. A la competició, hi participaran un total de 21 colles de la demarcació.

La competició es desenvoluparà fins a les dues del migdia i servirà a les 21 colles per puntuar a la classificació de la seva zona. El president de l'entitat sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha explicat que se sent molt content perquè la ciutat aculli aquesta competició, ja que demostra la vitalitat de les sardanes al municipi i mostra una evolució molt positiva.

Josep Miró

Poder veure a Sant Cugat per primera vegada un concurs sardanista de la demarcació és molt emocionant, perquè vam començar quatre aficionats que ballàvem sardanes.


La competició té també un especial simbolisme per a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat perquè serà la primera vegada que el públic podrà veure la sardana 'L'enrenou del 2014', una obra composta expressament per Jordi Paulí que s'inspira en el moviment polític i social vinculat a la commemoració del Tricentenari.

Nou entitats sardanistes de Barcelona ciutat participaran en la trobada com a colles convidades, però no entraran al concurs de la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.