Els Castellers de Sant Cugat organitzen un cicle de cinema


  • Comparteix:

Cartell del film 'La fuente de las mujeres' que forma part del cicle de cinema

Cartell del film 'La fuente de las mujeres' que forma part del cicle de cinema

Els Castellers de Sant Cugat organitzen el seu primer cicle de cinema, 'Cinema per canviar el món', que donarà el tret de sortida aquest dissabte amb el film 'Una verdad incómoda' de Davis Guggenheim. El cicle és una activitat oberta i gratuïta que projectarà quatre films, un dissabte al mes, d'abril a juliol, al local social dels Gausacs. Després de cada film es farà un debat sobre la pel·lícula.

'Una verdad incómoda'
El primer film del cicle arriba aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda. El documental de Davis Guggenheim, guanyador de dos premis Oscar el 2006, apropa la campanya de l'exvicepresident dels Estats Units, Al Gore, per educar els ciutadans sobre l'escalfament global mitjançant una exhaustiva presentació de diapositives.



Les altres propostes, pendents encara de data:

'La fuente de las mujeres'
La pel·lícula de Radu Mihaileanu mostra la història de les dones d'un petit poble de l'Orient Mitjà, que han d'anar a buscar aigua a una muntanya. Però la situació canvia quan les dones del poble es declaren en vaga sexual fins que els homes no col·laborin en el transport de l'aigua.



'El odio'
'El odio' és una pel·lícula francesa dirigida per Mathieu Kassovitz que narra la vida de tres joves desemparats de la societat que viuen en un suburbi de París als anys 90.



'El jardinero fiel'
La pel·lícula dirigida per Fernando Meirelles, basada en la novel·la de John Le Carré, mostra la història real d'uns assaigs farmacèutics il·legals que es van dur a terme amb nens a Kènia el 1996.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.