La Diada de Sant Jordi s'avança a Valldoreix


  • Comparteix:

Parada de llibres a Valldoreix / Foto: Valldoreix.cat

Parada de llibres a Valldoreix / Foto: Valldoreix.cat

El gruix de les activitats de la Diada de Sant Jordi a Valldoreix s'avancen a aquest diumenge a la plaça del Casal de Cultura. Entre les deu del matí i les dues de la tarda, hi haurà un punt de venda de llibres a càrrec de la Llibreria Alexandria i, d'onze del matí a dos quarts d'una del migdia, tindrà lloc una activitat d'Observació del Sol amb telescopi.

La canalla podrà gaudir a partir de les onze del matí i fins a dos quarts de dues del migdia de tallers de 'Titelles de Sant Jordi', de 'La llegenda i Sant Jordi i de 'FesTrashReg'. D'altra banda, durant tota jornada es podran visitar exposicions del FesCamp d'enguany, com els projectes 'El bosc comestible', de l'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, i 'Explica el teu Valldoreix', de l'escola Ferran i Clua.

L'escriptor i periodista santcugatenc Xavier Bosch també serà a la plaça del Casal de Cultura, on a partir de dos quarts d'una del migdia signarà exemplars de la seva última novel·la, 'Algú com tu', guardonada amb el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull. Mitja hora abans, la Cobla La Selvatana hi organitza una ballada de sardanes.

Més enllà de la plaça del Casal de Cultura, les activitats de Sant Jordi es completaran amb la 'Sessió de nit' de l'Escola de Música de Valldoreix, a les deu de la nit al Restaurant Montt. La Biblioteca Vall d'Or també se suma a l'oferta d'activitats amb tallers de 'Manualitats de Sant Jordi', que tindran lloc cada dia entre dimarts i diumenge de la setmana que ve a tres quarts de cinc de la tarda. I, finalment, el 'Concert núm. 5' del Cicle de Concerts de l'Escola de Música de Valldoreix arriba al Casino de la Floresta el proper dimarts a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.