L'Orquestra Simfònica Sant Cugat celebra '25 anys al servei de la ciutat'


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha celebrat aquest dimecres '25 anys al servei de la ciutat' en una festa al vestíbul del Teatre-Auditori on ha recordat moments de la seva història des de la seva fundació fins als concerts que han omplert l'equipament municipal. L'acte, amb més de 100 assistents, ha tingut la presència de representants de la cultura i la música local, així com l'alcaldessa, Mercè Conesa, i altres personalitats de la ciutat.

Creada el 1990, l'OSSC ha ofert, només al Teatre-Auditori, més de 500 actuacions, entre les quals destaquen els tradicionals concerts anuals de Nadal i Sant Jordi. L'agrupació també ha tocat a espais emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu i la Sagrada Família.

Enguany és un any especial per l'OSSC, ja que, més enllà de complir un quart de segle de vida, la ciutat va reconèixer la tasca del seu director, Josep Ferré, amb el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat. Malgrat l'efemèride, Ferré diu que la formació només pensa en l'actuació que vindrà.

Josep Ferré

Impressiona per la quantitat de coses que s'han fet, però, malgrat això, el que em preocupa no és la mirada enrere, sinó el proper concert.


Un dels trets diferencials de l'orquestra és la seva associació d'espectadors, amb més de 500 abonats al cicle estable de concerts que l'agrupació ofereix al llarg de l'any al Teatre-Auditori, on acostuma a exhaurir les localitats. Una de les actuacions més recordades de l'OSSC va ser la que va oferir al Palau Sant Jordi davant 20.000 espectadors, acompanyant el tenor Josep Carreras.

Al llarg de la seva història, la formació ha ofert un repertori que ha reunit peces d'autors com Albeniz, Casals, Llach, Bach i Mozart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.