Avui es coneix el veredicte del tercer Premi de Poesia Sant Cugat en memòria de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch participaran en l’acte de lliurament amb la lectura de poemes del guanyador.

Els actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch participaran en l’acte de lliurament amb la lectura de poemes del guanyador.

Aquest migdia es farà públic el veredicte del tercer Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater, al qual opten un total de 87 obres. L'acte de lliurament del guardó, presentat pel periodista i escriptor Vicenç Villatoro, tindrà lloc aquesta tarda al claustre del Monestir. Els actors Jordi Bosch i Emma Vilarasau llegiran fragments de l'obra guanyadora.

El jurat, format per Josep Maria Castellet, Jordi Cornudella, Francesc Garriga, Biel Mesquida i representants d'Edicions 62, es reunirà aquest migdia, a dos quarts d'una, per fer públic el nom del guanyador de la tercera edició del Premi de Poesia Sant Cugat, coincidint amb l'aniversari de la mort del poeta Gabriel Ferrater.

L'acte d'entrega del guardó se celebrarà a les 7 de la tarda al claustre del Monestir, presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, i sota la presentació del periodista i escriptor Vicenç Villatoro. A més, la cerimònia comptarà amb la participació dels actors Jordi Bosch i Emma Vilarasau, que llegiran fragments de l'obra guanyadora. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, que presideix el jurat del Premi.

Àngels Solé

Jordi Bosch i Emma Vilarasau s'encarregaran de llegir parts de l'obra guanyadora


La tercera edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater donarà especial protagonisme als joves, amb l'entrega d'un premi específic per a la categoria formada pels estudiants dels instituts de Sant Cugat. Sentim Àngels Solé.

Àngels Solé

Durant l'acte, lliurarem un premi als estudiants dels instituts que han participat a la categoria juvenil


El Premi de Poesia Sant Cugat té una dotació econòmica de 7.212 euros. A més, Edicions 62 s'encarrega de publicar l'obra guanyadora. Yannick Garcia, l'any passat, i Marc Romera, el 2002, van ser els guanyadors de les dues primeres edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.