La banda santcugatenca de versions CrazyCmos es dissol


  • Comparteix:

Els CrazyCmos al videoclip de 'Bailant'

Els CrazyCmos al videoclip de 'Bailant'

La formació CrazyCmos, formada pels santcugatencs Martí González, Andreu Marquès i Pol Cortés, es dissol perquè els seus membres volen dedicar-se a 'altres projectes que a dia d'avui els motiven més'. La banda va néixer a principis de l'any passat amb l'objectiu d'acostar al públic jove els èxits musicals del moment en format acústic, com 'Bailando' d'Enrique Iglesias, i 'Dynamite', de Taio Cruz. CrazyCmos s'acomiadarà definitivament amb un últim concert del qual encara no es coneixen els detalls.

Els tres membres de la formació provenen d'un altre grup, The Risas, projecte al qual volen dedicar més esforços a partir d'ara, segons el guitarrista i vocalista de la banda, Martí González.

Martí González

Per falta de temps i motivació hem decidit deixar-ho. I ara no sé si ara crearem altres coses o si ens centrarem en The Risas, en coses que ens motivin més.


En un comunicat, els membres de CrazyCmos han agraït 'de tot cor' a tothom qui els ha ajudat a viure l'experiència i l'estima que han rebut.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.