Els socis d'Òmnium debaten sobre el rumb de l'entitat per encarar el 27S


  • Comparteix:

La secció local d'Òmnium Cultural ha dedicat tot aquest dissabte al matí a encarar els reptes de futur de l'entitat amb la participació activa dels socis. Una cinquantena de persones ha assistit a la Casa de Cultura on, dividits en grups de treball, els socis han debatut sobre llengua, cohesió social, educació, cultura i relació amb el poble.

Òmnium Cultural ha promogut la implicació dels socis en clau local per sumar forces de cara a la campanya de les eleccions del 27 de setembre. Durant tot el matí, els membres de l'entitat han debatut sobre els reptes de futur a la jornada 'Súper Dissabte', que s'ha desenvolupat a tots els municipis on l'entitat sobiranista té seu.

La presidenta d'Òmnium a Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, ha recalcat que la trobada ha estat una ocasió perquè els socis prenguin un paper actiu de cara a la campanya electoral.

Maria Rosa Caballé

Avui és el dia per incentivar el soci perquè tot funcioni. Volem que el soci participi de totes les accions i sigui actiu, no passiu.


Les prop de 50 persones que han participat a la jornada s'han repartit per les aules de la Casa de Cultura en cinc grups de treball, estructurats en diferents temàtiques. En espais reduïts, els socis han pogut dir la seva sobre el paper que hauria de jugar Òmnium a Sant Cugat en matèries com l'educació, la llengua, la cultura, la cohesió social i la necessitat d'establir lligams amb altres entitats i moviments de la ciutat.

La trobada s'ha emmarcat a l'avantsala de les eleccions del 27 de setembre, uns comicis als quals l'entitat independentista a Sant Cugat vol ser 'molt present', segons la presidenta. De fet, l'acte d'aquest dissabte és un estímul per començar a encarar les eleccions, sumar esforços i buscar noves estratègies i aliances en clau local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.