Pera i Dechent: una nova estranya parella plena de química al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Pera i Antonio Dechent a la funció del Teatre-Auditori

Joan Pera i Antonio Dechent a la funció del Teatre-Auditori

'La extraña pareja' ha tornat aquest dissabte al Teatre-Auditori amb els actors Joan Pera i Antonio Dechent, que han encarnat una parella antagònica que viu situacions hilarants i còmiques. Els espectadors han rigut de valent gràcies a la química especial que han aconseguit transmetre aquests dos actors dalt l'escenari.



21 anys després que Joan Pera i el desaparegut Paco Morán transformessin 'La extraña pareja' en tot un fenomen teatral, la comèdia ha tornat al Teatre-Auditori amb Joan Pera i l'actor andalús Antonio Dechent. Dos personatges oposats, un histèric de la netedat enganxat al davantal i al cullerot, i un home que viu feliç en el desordre absolut, han fet riure els espectadors.

L'actor Joan Pera, que acaba de ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi, ha explicat a Cugat.cat que la clau d'aquest text és trobar la parella encertada.

Joan Pera

El més important en aquesta obra és trobar, realment, dos actors que siguin l'estranya parella. Ens va costar però ho hem aconseguit.


La comèdia té un llenguatge directe i planer, on els personatges ràpidament connecten amb els espectadors que riuen de la comicitat que presenta el bilingüisme dins la societat catalana.

Aquesta ha estat la tercera vegada que 'La extraña pareja' s'ha pogut veure a Sant Cugat. El 1994 l'obra va aconseguir batre rècords de públic durant els sis anys consecutius que va romandre als escenaris barcelonins. L'actor Antonio Dechent ha deixat clar, però, que ell no s'imagina allargar tant temps el seu personatge.

Antonio Dechent

Em vaig fer actor per jugar i per transformar-me sovint en diferents personatges.


Després d'estar durant cinc mesos al Teatre Condal de Barcelona 'La extraña pareja' seguirà girant fins l'agost per diferents teatres catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.