Karabassà triomfa al Concurs Barcelona Percussió


  • Comparteix:

El conjunt santcugatenc, amb el premi entre mans / Foto: Karabassà

El conjunt santcugatenc, amb el premi entre mans / Foto: Karabassà

El conjunt santcugatenc Karabassà ha guanyat el primer premi del Concurs Barcelona Percussió i el premi baqueta d'or d'aquest mateix certamen musical referent a la ciutat de Barcelona que ha comptat amb una quinzena de grups participants. Des de la banda expliquen que el guardó els coincideix amb un moment de renovació interna.

Els de Sant Cugat s'han fet amb el guardó de la categoria d'estil lliure del concurs amb dos temes innovadors que combinen els sons africans ja característics del grup i els sons electrònics. El conjunt BatuBaroa, provinent de Torre Baró, ha quedat en segona posició, compartint podi amb la banda gironina Tatxecs.

La directora musical del conjunt, Raquel Molano, ha explicat que assolir el primer premi és un fort impuls per aconseguir encara més actuacions de les que ja fan, en un moment en què s'han incorporat nous músics a la formació.

Raquel Molano

Aquest any s'han incorporat noves persones amb molta energia, i aquest premi és una empenta per fer actuacions i explotar la temporada.


Els tambors de Karabassà no és la primera vegada que sonen al festival. Tot i que s'han presentat en diverses ocaions, aquesta és la primera vegada s'enduen els 400 euros de premi que els acrediten com a grup guanyador.

El 2009, Karabassà va guanyar aquest concurs i l'any passat va ser finalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.