La Trobada de Caramelles omple Sant Cugat de tradició i amb ganes de repetir


  • Comparteix:

La 1a Trobada de Caramelles ha omplert aquest diumenge Sant Cugat de música i tradició amb les actuacions de l'Orfeó de Flix, el Cor lo Pom de Flors, la Societat Coral Ben Endins Com Qui Ensorra l'Àpit, la Societat Coral La Unió Rubinenca, la Societat Coral La Unió Santcugatenca i la Societat Coral La Lira. La iniciativa, que ha posat punt final amb una cantada a la plaça de l'Om, repetirà l'any vinent.

Les sis formacions s'han trobat a la plaça de Barcelona i, des d'allà, han format dues cercaviles que han recorregut el centre de la ciutat. Les corals han fet parada a la plaça de Lluís Millet, la plaça de Doctor Galtés i la plaça dels Quatre Cantons, entre altres indrets. Alguns santcugatencs els han acompanyat fins a la plaça de l'Om, on les cercaviles han posat punt final i les formacions han actuat a dalt de l'escenari.

Cançons com 'Maria de les trenes', 'Elisabeth', 'Un cant festiu' i 'Jorn de Pasqua' s'han pogut sentir durant la trobada. El president de la coral La Lira, Josep Garrell, ha subratllat que la resposta del públic ha superat totes les seves expectatives.

Josep Garrell

Estem aclaparats. Ha estat un èxit més gran del que ens pensàvem. La gent ha omplert la plaça i ens ha seguit pels carrers.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el valor de les caramelles i la importància de dur a terme trobades com la d'aquest diumenge.

Mercè Conesa

Aquesta trobada permet entendre què signifiquen les caramelles de Setmana Santa per al nostre poble i el nostre país.


Garrell també ha afirmat que volen repetir la trobada l'any vinent seguint el mateix format i convidant corals d'arreu de Catalunya a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.