El Teatre Auditori acull per primer cop un dels actes de 'La nit més jove'


  • Comparteix:

Entre la programació prevista hi ha una demostració d'skate.

Entre la programació prevista hi ha una demostració d'skate.

El Teatre Auditori acull per primera vegada, aquest vespre, una activitat de 'La nit més jove' que organitzen l'Ajuntament i l'Ateneu. Es tracta de l'actuació de la companyia IT Dansa, que els menors de 26 anys podran veure per un preu especial de 4 euros. En aquesta edició també s'ha incorporat dos nous col·lectius a l'organització, amb la voluntat d'implicar les entitats locals en aquest programa que busca un oci alternatiu nocturn pels joves.

La nova edició de 'La nit més jove', que se celebrarà aquest vespre, incorpora les activitats proposades per dues noves entitats juvenils. Es tracta de l'associació 'OJÚ!', que organitza un concurs-exhibició de patí a l'Skate Park de la Rambla del Celler, i de 'Soul Crew System', grup que dinamitza un taller de 'break dance' a l'Espai Jove de la Casa de Cultura.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica que la incorporació d'aquests dos col·lectius a la programació de 'La nit més jove' respon a la voluntat de fer participar les entitats locals.

Toni Ramon

Respon a la voluntat política de fer participar les entitats de Sant Cugat en els actes de 'La nit més jove'


Una altra de les novetats d'aquesta edició és que el Teatre Auditori acull, per primer cop, una activitat de 'La nit més jove'. Es tracta d'un espectacle de dansa a càrrec de la companyia IT Dansa, la Jove Companyia de l'Institut del Teatre, que tindrà un preu de només 4 euros per als menors de 26 anys. Toni Ramon explica que si aquesta activitat té èxit, s'estudiarà incorporar més actes de 'La nit més jove' a la programació del Centre Cultural.

Toni Ramon

És una primera prova. Si té èxit, s'intentarà que en el futur l'Auditori programi més actes dins de 'La nit més jove'


Els actes de 'La nit més jove' es completen amb el passi d'un documental a l'Ateneu sobre la realitat colombiana i un recital musical de poesia als Jardins del Monestir, a càrrec de Rotxa i Carlos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.