L'Esbart treu la pols al seu repertori a l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin'


  • Comparteix:

Tots els alumnes de l'Esbart actuaran al Teatre-Auditori

Tots els alumnes de l'Esbart actuaran al Teatre-Auditori

L'Esbart presenta la 5a edició de l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin' aquest divendres al Teatre-Auditori. Amb aquesta funció bianual, l'entitat dansaire pretén mostrar la feina de tots els seus grups de ball, amb més de 280 ballarins des dels tres anys fins a més enllà dels 60. L'edició d'enguany, titulada 'Fent endreça', fa referència a l'estrena del nou local de l'entitat i suposarà una mirada enrere per treure la pols a peces històriques del grup de dansa tradicional local.

L'espectacle comptarà amb la participació de tots els grups de ball de l'Esbart: els alumnes més petits del grup d'Andança, les nou escoles de primària on l'Esbart fa classe, els grups d'adults de Mèdium, Sèniors, Pre-Cos i Cos de Dansa. Sobre l'escenari, repassaran peces de l'històric de l'entitat i les últimes novetats.

Les entrades per a l'espectacle tenen un preu al públic de 10 euros i estan pràcticament exhaurides. L'acte forma part de la programació paral·lela del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.