L'art de carrer entra al Centre d'Art Maristany


  • Comparteix:

L'exposició s'ha inaugurat aquest dimecres

L'exposició s'ha inaugurat aquest dimecres

Els 'graffiti' que han dignificat espais degradats de la ciutat dins el projecte '1,2,3 Grafff...' ja es poden visitar al Centre d'Art Maristany en una mostra fotogràfica que recull la feina feta i marca el camí d'una iniciativa que, segons el regidor de Joventut, Raül Grangé, 'ha calat a la ciutat'. L'exposició, que ha obert les portes aquest dimecres, estarà oberta al públic fins al 6 de setembre.

A finals de 2012, es feia el primer 'graffiti' en un espai públic de la ciutat a proposta de l'administració i en col·laboració amb artistes urbans al carrer Josep Puig i Cadafalch. D'aquesta manera, arrencava el projecte '1,2,3 Grafff...,' que ara fa un repàs fotogràfic a la seva trajectòria amb aquesta exposició.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha destacat la millora de l'espai públic que ha suposat aquest projecte i com els santcugatencs se l'han fet seu. Això, segons Grangé, és un estímul a continuar apostant per aquesta modalitat que combina l'art i la millora dels carrers de la ciutat.

Raül Grangé

Ha calat en tots el ambients de la ciutat. S'ha vist que és una bona manera de canalitzar una expressió i de millorar espais de la ciutat.


En aquests moments, s'està creant un nou mural al carrer d'Escaletes, a tocar de la plaça de Pep Ventura. Aquesta és la primera ocasió en què una acció d'aquestes característiques té la implicació d'un privat, ja que el dibuix s'està treballant en la paret d'una finca particular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.