Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de Microrelats de Cugat.cat


  • Comparteix:

El concurs de microrelats ja tenen guanyadors

El concurs de microrelats ja tenen guanyadors

'Salt al buit', de Xavi Falgueras, ha estat el text guanyador del primer premi en categoria adulta del 8è Concurs de Microrelats de Cugat.cat. 'La gran pregunta', de Natàlia Quesada (2n premi adults), 'Quina cadena tries', de Núria Enrich (1r accèsit adults), i 'La pintada', de David Carreras (2n accèssit adults), són els altres treballs guanyadors del certamen. El veredicte, anunciat aquesta Diada de Sant Jordi, també ha reconegut en l'apartat de llengua anglesa en categoria adulta 'Moderate, discrete summer' d'Adriana Díaz. En aquest edició, que ha rebut 43 originals, s'han declarat desertes les categories juvenils.

Els guanyadors s'han donat a conèixer en el decurs del magazín 'Sant Cugat a fons', on també s'ha premiat el text 'Citizen in love', de Helena Staromiejski, per ser el treball més votat en l'apartat de votació popular per Internet. El premi ha estat un 'smartphone' de la marca Vodafone.

Els premiats s'han emportat entrades pel Teatre-Auditori i la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), inscripcions per un curs de l'Ateneu i llibres de les llibreries col·laboradores.

El guanyador del primer premi, Xavi Falgueras, ha explicat durant l'emissió del programa 'Sant Cugat a Fons' que la idea li va venir per 'casualitat' i que es va posar a escriure-la.

Xavier Falgueras

La idea principal és una cosa que ens toca a tots, al voltant del part. És una idea casual que a la meva dona i a mi ens va agradar.


Natàlia Quesada, segon premi, també ha intervingut en el programa i ha explicat que la seva idea era trobar una història original i que cridés l'atenció.

Natàlia Quesada

Buscava alguna cosa original que acabés diferent. Volia explicar una història curta que cridés l'atenció.


El concurs és una iniciativa de Cugat.cat amb el suport de l'Ajuntament i Sprint Idiomes. Hi col·laboren Abacus, Alexandria, el Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, Penguin Random House, Sprint Idiomes, Vodafone, Xarxa de Centres Culturals Polivalents i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.