La Cultural obre una nova sala durant el Sant Cugat Experience


  • Comparteix:

L'espai artístic La Cultural ha obert una nova sala, ubicada a la plaça de Pep Ventura, durant el Sant Cugat Experience. L'associació, que ha ofert diverses activitats durant la mostra, pretén regenerar la vida cultural del barri i donar visibilitat a artistes desconeguts.

La Cultural es va fundar el 2012 i, des d'aleshores, treballa per revitalitzar la cultura a l'entorn de la plaça de Pep Ventura i el carrer de la Plana de l'Hospital. A través de clubs de lectura, grups de debat i exposicions, l'associació també fa difusió de les obres d'artistes poc coneguts i vol 'generar pensament', tal com ha explicat la directora de l'espai, Neus Santos.

Neus Santos

Volem crear un eix cultural en contraposició de l'eix comercial del poble. Volem que sigui proper i amb moltes coses a oferir, perquè hi ha un potencial humà important.


Durant el Sant Cugat Experience, La Cultural ha organitzat tallers amb artistes, concerts i activitats. També ha convidat un grup d'artesans que s'han instal·lat al carrer de Sallés amb la voluntat, ha explicat Santos, de crear un eix cultural entre la plaça de Pep Ventura i la plaça de Pere San.

Neus Santos

Els artesans són gent que fa les seves peces i que s'han instal·lat al carrer de Sallés. Hem volgut crear un eix cultural que comuniqui les dues places.


L'associació seguirà impulsant la cultura amb diversos projectes que posarà en marxa aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.