Sergio Alejo s'estrena amb la novel·la 'Las crónicas de Tito Valerio Nerva'


  • Comparteix:

Sergio Alejo és l'autor de 'Las crónicas de Tito Valerio Nerva' / Foto: Cedida

Sergio Alejo és l'autor de 'Las crónicas de Tito Valerio Nerva' / Foto: Cedida

L'escriptor santcugatenc Sergio Alejo ha publicat la seva primera novel·la, 'Las crónicas de Tito Valerio Nerva: misiva de sangre' (Círculo Rojo), que relata les vivències d'un membre de la quarta legió macedònica a l'època de l'emperador August. La presentació del llibre tindrà lloc dijous de la setmana vinent a les set de la tarda a l'Auditori Vallhonrat de Rubí.

Sergio Alejo és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En el seu primer llibre, narra la història de Tito Valerio Nerva i trasllada els lectors a l'època de l'emperador August. La novel·la relata com la legió del protagonista és mobilitzada per formar part de la campanya de conquesta dels pobles cantàbrics i asturians. Durant la seva estada, Valerio es veurà immers en una trama que supera les seves funcions i deures com a soldat. L'aventura portarà el protagonista a endinsar-se a les zones més desconegudes i perilloses de la ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.