El patrimoni local centra les activitats dels Amics de la Unesco del maig


  • Comparteix:

Una xerrada sobre l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat donarà el tret de sortida a les activitats del maig / Foto: Localpres

Una xerrada sobre l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat donarà el tret de sortida a les activitats del maig / Foto: Localpres

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat organitzen sis activitats durant el maig per donar a conèixer el patrimoni local. El programa comença aquest dimecres amb una conferència a càrrec del director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, que tindrà lloc a les set de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

El president de la coral La Lira, Josep Garrell, encapçala una ponència el 13 de maig sobre aquesta formació coral. La següent conferència serà el 20 de maig a càrrec del cap del servei de Paisatge i Verd urbà de Sant Cugat, Jordi Torrijos, que parlarà dels arbres singulars de la ciutat. Totes les xerrades tindran lloc a les set de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

En paral·lel, els Amics de la Unesco proposen dues sortides culturals. La primera serà el 9 de maig a les onze del matí i consistirà en una visita guiada al Centre d'Alt Rendiment (CAR). L'activitat estarà presentada pel cap de relacions institucionals del centre, Albert Mendoza. La segona sortida tindrà lloc el 3 de juny també a les onze del matí. Els assistents visitaran les exposicions de modernisme del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Finalment, l'entitat ofereix una sessió de cinefòrum el 27 de maig a les set de la tarda a l'ANC. Durant aquesta activitat es projectarà la pel·lícula 'Art and craft' en versió original en anglès subtitulada en català. El film explica la història del falsificador d'art més prolífic dels Estats Units, que durant 30 anys va enganyar els responsables de museus de tot el país amb imitacions precises de tot tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.