L'exposició 'Abans i ara', testimoni audiovisual de l'evolució de Cal Gerrer


  • Comparteix:

La Casa Museu Cal Gerrer va obrir les seves portes la setmana passada / Foto: Localpress

La Casa Museu Cal Gerrer va obrir les seves portes la setmana passada / Foto: Localpress

La Casa Museu Cal Gerrer presenta l'exposició 'Abans i ara', una mirada retrospectiva al procés de rehabilitació de 10 anys que ha permès recuperar l'emblemàtic edifici i convertir-lo en museu. La mostra està formada per fotografies i pel·lícules que testimonien els canvis en l'antiga fàbrica de terrissa al llarg del temps. El material gràfic veu la llum en un cicle de 19 projeccions que explica la història de la família Arpí, el patrimoni i les obres a les quals ha estat sotmès l'espai.

Fins al 29 d'agost, cada dijous i cada dissabte es projectarà setmanalment una de les parts de l'exposició. La Sala d'Audiovisuals de la nova Casa Museu Cal Gerrer, impulsada per la Fundació Cabanas, acollirà aquesta mostra, que aquesta setmana ofereix un recorregut gràfic per la façana de Cal Gerrer i un resum de la història de la família de terrissers Arpí, que van instal·lar la seva fàbrica a l'edifici al 1830.

La Casa-Museu Cal Gerrer, espai de la Fundació Cabanas, va obrir les seves portes al públic dimarts de la setmana passada. L'espai, ubicat al carrer de Santiago Rusiñol, uneix art, història i col·leccionisme en tres exposicions permanents independents.

L'obertura arriba 10 anys després de l'inici d'obres del que havia estat l'antiga seu de la fàbrica de productes ceràmics Arpí, coneguda popularment com a Cal Gerrer. L'edifici és un dels més emblemàtics i de més valor històric i patrimonial de Sant Cugat. Ha estat sotmès a un intens procés de restauració, fet que ha permès recuperar els seus elements decoratius i estructurals originals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.