Jordi Savall actua avui al Monestir en benefici de l'Escola Tretzevents


  • Comparteix:

Cartell del concert

Cartell del concert

El músic Jordi Savall actua aquest dimecres al Monestir acompanyat del seu fill, Ferran Savall, en un concert benèfic per a l'Escola Tretzevents Waldorf-Steiner de la Floresta. El concert, titulat 'Diàleg i improvisacions', comença a les nou del vespre i té un preu de 25 euros a taquilla i 20 euros amb entrada anticipada. Jordi Savall, reconegut especialista en viola de gamba i música antiga, va renunciar al Premi Nacional de la Música espanyol com a protesta per la política cultural del govern de Mariano Rajoy.

Jordi Savall acumula més de 50 anys dedicats a la recerca i la difusió de la música antiga. Per la seva labor, ha estat distingit doctor honoris causa per la Universitat de Barcelona (UB), ha rebut la Medalla d'Or de la Generalitat i el prestigiós premi musical Léonie Sonning.

A més, ha estat guardonat amb un Grammy com a millor actuació en petit format i un Cèsar per la banda sonora de la pel·lícula 'Tous les matins du monde' d'Alain Corneau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.