El 2n FesCamp convida a reflexionar sobre l'entorn natural, social i cultural


  • Comparteix:

La segona edició del FesCamp arriba la propera setmana / Foto: Fescamp

La segona edició del FesCamp arriba la propera setmana / Foto: Fescamp

La segona edició del festival d'art, comunitat i medi ambient FesCamp arriba al Casal de Mira-sol dissabte de la setmana que ve, on acostarà reflexions de set artistes i set col·lectius sobre l'entorn natural, social i cultural. La iniciativa identifica mancances i oportunitats sostenibles del context periurbà i avalua com intensificar la cohesió veïnal i les relacions socials. En aquesta edició s'ha ampliat la participació a tots els districtes i a Valldoreix.

La trobada serà una jornada creativa i lúdica oberta a tothom on dibuix, dansa, fotografia, música i cinema es donaran la mà per reflexionar i aprendre. Al matí, els assistents podran participar en tallers de creació de mobles a través de palets, de costura o de creació d'instruments musicals amb materials reciclats, entre d'altres. Al migdia, hi haurà música en directe i un dinar popular ecològic. Ja a la tarda es mostraran els projectes d'artistes i col·lectius, amb reflexions sobre l'entorn natural, social i cultural de la ciutat.

El FesCamp està organitzat per Cíclica amb la col·laboració de l'Ajuntament, el consell de barri de Mira-sol i l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.