Arrenquen les activitats de l'Encabronada, la festa del 25è aniversari dels Diables


  • Comparteix:

Els Diables estan d'aniversari

Els Diables estan d'aniversari

Els Diables de Sant Cugat celebren el seu 25è aniversari amb l'Encabronada, una festa que tindrà lloc a la plaça del Rei des d'aquest divendres fins a aquest diumenge i que es reprendrà dissabte de la setmana que ve. Durant els tres dies, aquest espai acollirà un mercat d'artesans i inflables per a la canalla. Les activitats comencen amb una cercavila a les cinc de la tarda amb principi i final a la plaça del Rei.

La gresca continuarà a dos quarts de sis de la tarda amb la representació de 'La llegenda Pintada' i seguirà a les sis amb un taller de malabars. Una hora més tard els assistents també podran aprendre a tocar instruments de percussió i, a les vuit, podran gaudir d'un assaig obert de Pisconers. A dos quarts de nou del vespre tindrà lloc un sopar d'entrepans i a les deu de la nit hi haurà una ballada amb els Diables. La jornada es tancarà a les onze de la nit amb una actuació de Pulmon Beatbox.

Més propostes
Les activitats continuaran aquest dissabte a les deu del matí amb la Gimcana Diabòlica i tallers per a tota la família. A les dotze del migdia tindrà lloc un tast de cerveses artesanes i a la tarda, a les cinc, se celebrarà el concurs de percussió, els premis del qual es lliuraran a les nou de en un sopar. A les deu de la nit es representarà l'obra de teatre 'La llegenda', que explicarà la història de la bèstia de Diables: el Boc del Pont de Can Vernet. La jornada acabarà a les onze de la nit amb el concert de Red Ras.

Aquest diumenge es reprendrà la festa a les deu del matí amb l'activitat 'Toca amb els Tabalets' i amb activitats infantils i tallers de cultura popular.

Dissabte que ve continuaran les celebracions amb un correfoc i una cremada amb 25 colles de diables i un concert al parc de Ramon Barnils. Els horaris i els espais encara no estan confirmats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.