L'elegància del jazz impregna el MUT amb Sabina Witt & Dani Pérez


  • Comparteix:

Sabina Witt i Dani Pérez en un moment de la vetllada

Sabina Witt i Dani Pérez en un moment de la vetllada

La cantant de jazz Sabina Witt ha unit forces aquest dijous amb el guitarrista argentí Dani Pérez per oferir als espectadors del MUT de TorreBlanca una vetllada de jazz marcada per l'elegància i la delicadesa. El duo Witt & Pérez ha ofert un passeig per estàndards del jazz, la bossanova i algun tema propi, demostrant la bona sintonia entre els dos integrants del duo. La cita, emmarcada en la programació 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), està organitzada per l'associació Jazzenviu.



Sabina Witt es considera una cantant apàtrida. Nascuda a Barcelona, però amb arrels d'Ucraïna, Romania, França, Sicília i Buenos Aires, la seva música convida a viatjar d'un lloc a un altre. Dani Pérez, argentí resident a Barcelona des de fa més de 10 anys, està considerat com un dels millors músics de l'escena jazzística catalana. Junts han pujat aquest dijous a l'escenari del MUT per oferir una vetllada musical marcada per la delicadesa i la complicitat.

El duo ha ofert un recorregut musical molt variat a través d'estàndards del jazz, la bossanova, el folklore llatinoamericà i algun tema propi de Witt, que ha deixat palès la bona sintonia entre els dos intèrprets. Com explica Pérez, el duo és un dels formats més interessants musicalment parlant, ja que obliga els músics a interpretar diversos matisos amb pocs recursos.

Dani Pérez

El duet m'encanta, és una de les formacions de repte més gran perquè tu ho ets tot. Fas tots els instruments sent dos i és molt interessant veure com ens complementem.


La d'aquest dijous no ha estat la primera visita de Sabina Witt a la ciutat, que ja ha visitat Sant Cugat en més d'una ocasió gràcies a l'associació Jazzenviu. Tant ella com Pérez valoren molt positivament la cultura musical del municipi i afirmen que és un exemple a seguir.

Sabina Witt

Estic molt agraïda d'estar avui a Sant Cugat, on ja he cantat diverses vegades. El públic és molt agraït i és un exemple a imitar.


El concert d'aquest dijous al MUT està emmarcat dins la programació 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i ha estat organitzat per l'associació Jazzenviu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.