Àngel Comas publica 'El destino de Moira', la seva tercera novel·la


Temes relacionats

Àngel Comas analitza les estrenes de la cartellera santcugatenca, al SAF (24/abr/15)

El Cicle de Cinema d'Autor porta avui una comèdia belga sobre la sexualitat (16/oct/14)

Àngel Comas: 'La sisena temporada del cicle de cinema d'autor tindrà quatre pel·lícules catalanes' ( 4/abr/10)


  • Comparteix:

Un detall de la portada./ Foto: Google Books

Un detall de la portada./ Foto: Google Books

El santcugatenc Àngel Comas publica la seva tercera novel·la, 'El destino de Moira' (Penguin Random House). L'obra està narrada des de la perspectiva de tres dones jueves d'una mateixa família, una saga procedent de l'Europa de preguerra que es consolida a l'Espanya franquista i que aplega quatre generacions.

Àvia, mare i besnéta donen veu a aquesta narració que transcorre des de la Barcelona dels anys 30 fins a la dels anys 80, passant pel Londres de postguerra, la destrucció de Berlín i França. En ella es plasmen en tres blocs les vivències de quatre generacions de dones d'una família jueva.

L'autor, el crític i historiador cinematogràfic Àngel Comas ha explicat que la inspiració per aquesta tercera novel·la són vivències i experiències pròpies.

Àngel Comas

Les dues novel·les anteriors estan ambientades a una ciutat imaginària que l'he titulat Montpelat i podrien ser considerades com a novel·la negra. I aquesta és una novel·la en què he utilitzat records personals, he utilitzat el que m'ha explicat la gent i l'he ambientat des dels anys 30 fins al començament de la transició.


D'aquesta manera, Comas, a través de la personalitat de tres dones completament diferents, retrata la història del segle XX a Europa, Espanya i Catalunya.

'El destino de Moira' d'Àngel Comas, crític de cinema del magazín radiofònic 'Sant Cugat a fons', es pot adquirir a les principals plataformes digitals i llibreries.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.