Els Amics de la Unesco apropen avui la història del falsificador d'art Mark Landis


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la pel·lícula

Fragment del cartell de la pel·lícula

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat organitzen aquest dimecres una sessió de cinefòrum amb el documental 'Art and Craft'. La proposta tindrà lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda i forma part del programa d'activitats del maig, que inclou conferències sobre el patrimoni de Sant Cugat i dues sortides culturals.

'Art and Craft', de Sam Cullman i Jennifer Grausman, narra la història de Mark Landis, un dels majors falsificadors d'art dels Estats Units, que durant 30 anys va enganyar museus de tot el país amb imitacions de tot tipus, fins i tot de Picasso. Guanyant milions amb aquestes peces, feia donacions com a acte de generositat i fins i tot disfressat de mossèn.

El documental, que es podrà veure en versió original subitulada en català, forma part de la selecció oficial del Tribeca Film Festival i del Festival Hot Docs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.